E.T.AL. d.o.o. je zastupnik i serviser vodećih proizvodača ITT Flygt, ITT Lowara i ITT Wellpoint za Republiku Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te proizvođač upravljačkih ormara.
opširnije

 

Utemeljen 1991, sa svojim sjedištem u Zagrebu, E.T.AL. je od 01. 04. 1996. g. generalni zastupnik i se
rviser vodećeg svjetskog proizvođača uronjivih pumpi i miješalica - ITT Flygt - a, a od 2002. godine ovlašteni zastupnik i serviser ITT Flygt sestrinskih firmi ITT Lowara i ITT Wellpoint, proizvođača pumpi za čiste vode, te aktivnu drenažu.

Nakon niza uspješnih godina E.T.AL. je 1996. g. izgradio servis i skladište rezervnih dijelova, tako da je danas E.T.AL. jedina tvrtka u "branši" koja pruža potpunu uslugu, od konzultacija prilikom izrade projekata, prodaje, puštanja u pogon, do redovnog održavanja, servisa i nabavke originalnih rezervnih dijelova.

Osim navedenih usluga vezanih uz Flygt, Lowara i Wellponit proizvodni program bavimo se, po ovlaštenju principala i proizvodnjom ormarića za automatski rad pumpi. Danas imamo već nekoliko stotina instalacija naših ormarića, koji su se pokazali pouzdanim i trajnim, što je najvažnije kod pumpnih stanica.

Svi naši proizvodi atestirani su u RH.

 
     
 
Copyright E.T.AL. 2004. Sva prava pridržana